Edisi kali ini memuat beragam informasi. Ormas kudu setya marang idheologi Pancasila: sikepe Menag gawe bingung SKT FPI kepeksa digantung (hal. 5). Nglaras suwara gamelan sekaten ing Kraton Surakarta (hal. 7). Kampus alam Watu Pawon tinggalane leluhur (hal. 9). Gen-X, generasi sing beja (hal. 11). Kerep nyidhang perkara narkoba, hakim dinuga dipateni (hal. 13). Emas SEA Games nyedhakake Deni menyang olimpiade 2010 (hal. 16). Gawe jenenge Surabaya kondhang ing tingkat donya dadi simbul kasile pembangunan, kerep diundang forum internasional (hal. 21). In memoriam: Djadug Ferianto seniman sarwa bisa katimbalan ing tengahe nandangi gelaran musik Ngayogjazz (hal. 25). “Rekasa”-ne jaman now isih ngupakara HP jadul (hal. 27). Cangik gugur (hal. 31). Kolaborasi Bali-India ing teater tari ‘Pralaya’ (hal. 38). Belva Devara kang dadi staf khusus Presiden Jokowi (hal. 44). Carane ngramut gadget amrih cling kaya anyar maneh (hal. 47).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.