Dalam edisi kali ini mengulas tentang berbagai artikel diantaranya: Ealah, Sekolah daring wongtuwo sik posing (hal. 4), Para dokter mrayogakake rapd test massa dilereni (hal. 6), Rachmawati menang gugatan Pilpres 2019 : Putusan MA dudu ateges mbartalake Jokowi-Ma’ruf (hal. 8), 18 lembaga negara bakal dibubarake : Ragade wis mesthi asile ra katon (hal. 10), 4Usaha kopyah lan sablon Kawistolegi bali gumgregah (hal. 12), Guru honorer nyulap limbah kayu dadi dollar (hal. 13), Kasusastran jaman Kediri wujud pangruwatan marang praja (hal. 14), Alokasi Rp. 819 miliar kanggo nangani covid-19 ing Surabaya (hal. 17), Bakda Manggiran kanggo mulyakake kijing Mangir (hal. 18), Wungkus godhong gedang sing ramah lingkungan (hal. 20), Keputren: Papane para putri sinengker (hal. 26), Jinten ireng kanggo jaga kesehatan jantung (hal. 41), Elizabeth Philip: Percoyo dayaning donga (hal. 42), Kolekdol sepedjha klasik mikolehi (hal. 44), Ditemokake watu bolong ing situs kumitir: Dinuga panggonan cagak umbul-umbul (hal. 46), Mobil listrik SMK cocog kanggo UMKM (hal. 47).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.