Majalah mingguan berbahasa jawa  dalam edisi kali ini memuat berbagai artikel diantaranya: Delik-delikan murik bias mudik (hal. 4), Golek sore sinambi internetan: Driji panjenengan bias ngilangi ganjaran pasa (hal. 6), Ngajak keblowok inflansi: DPR njaluk BI nyithak dhuwit Rp. 600 Triliun (hal. 8), Waisak ing Mahavihara Mojopahit Trowulan: Sepi tanpa perayaan (hal. 10), Ngusir bosen amerga kudu nenggomah: Budikamber dadi hobi sing mikolehi (hal. 12), Kajurung atine, Soegiharto nguri-uri music keroncong (hal. 13), Direwangi melek wengi entuk yutan saka usaha pohung (hal. 14), Kyai Pandjangmas: Mbangun greget jagat pewayangan (hal. 26), nutrisi alami kanggo lanjut usia (hal. 41), Penulis kitab sing dadi wacan wajib pesantren(hal. 44), Neng pauruan ana obat Covid-19 mung



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.