Jaya Baya, No. 3 Minggu III, September 2021

Edisi kali ini memuat beragam informasi. Syarat Sertifikat Vaksin  Dianggap Diskriminatif (hal. 4). Data Presiden Jokowi Bocor Sing Kebobolan Padha Ayem (hal. 6). Ngajak Generasi Milenial Gelem Nggarap Sawah (hal. 8). Eseme Sing Nguripake “Berpacu Dalam Melodi” (hal. 10). Gayane Kartolo Ngadhepi Pandemi; “Temenan dodol omah iki udu ludrukan” (hal. 11). Mahasiswa Dadi Sukwan Ing Vaksinasi Massal (hal. 13). Wilujengan Adeg Nagari: Mengeti boyonge Kraton saka Kartasura menyang Solo (hal. 14). Wisata Pethik Semangka Nguntungake Petani lan Masyarakat (hal. 17). Kuningan Juwana Nyoba Eksis ing Kahanan Angel (hal. 18). Layangane Mumbul Tekan Malaysia (hal. 20). Situs Adan-Adan Bukti Kuncaraning Kediri (hal. 25). Ganti Rugi Proyek Tol Direalisasi: Sadesa padha dadi miliarder anyaran (hal. 26). Wayang Setanan: Ora gawe giris penonton malah kanggo guyonan (hal. 33). Mupangate Ganyong kanggo Kesehatan (hal. 41). Siti Retnanik: Pengrajin godhong garing (hal. 42). Lawuh Jangan Sugih Zat Besi (hal. 43). “kadho” Pengetan Haornas 2021: Kesadaran olahraga tansaya manjila (hal. 46).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ?
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.