Jaya Baya, No. 24, Minggu II, Februari 2022

Edisi kali ini memuat beragam informasi. Pers mungsuh medsos endi sing bakal menang? (hal. 4). Iseh lestari ing Suku Dayak; ritual mangkok merah digelar yen ana bebaya (hal. 6). Watu aji: regane ngedap-edapi nanging bias malati (hal. 8). Dhosen Kimia entuk pengaji-aji rancage (hal. 10). Tutik Rara Ireng: biasane nyindhen karana “nyolong” (hal. 11). Candhi Sambisari bukti toleransi (hal. 12). Fauzi Absal: penyair sing makarya dadi tukang sepatu (hal. 13). Asrama Inggrisan Banyuwangi: seksi gilir gumantine panguwasa ing Blambangan (hal. 14). Aset Surabaya Rp 200 M kasil dislametake (hal. 17). Usaha olahan rendhang nikmat rasa lan bathine (hal. 18). Mangsa rendheng wancine nyuluh jamur merang (hal. 20). Ngendhaleni demam berdarah mawa rekayasa laboratorium (hal. 26). Terapi down syndrome murih bias mandhiri, ora kena komplikasi (hal. 41). Hj Novia Dwi Astuti, S. Kep., Ns, M. Kep.: ing endi wae kita kudu bias mupangati (hal. 42). Jajan saka ketan (hal. 43). Nguri-uri kuliner Betawi sing wiwit langka (hal. 44). Prabotan omah biyen ramah lingkungan (hal. 46).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ?
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.