Pada minggu ini majalah  Jaya Baya memuat beberapa arikel diantaranya: Ninggal normalisasi ngeboti naturalisasi kutha jakarta kebanjiran gubenure diuman-uman (hal. 4), Dinuga pungli lelang barang lan jasa: Bupati sidoarjo dadi sasaran OTT wiwitan KPK tahun 2020 (hal. 6), Negara Islam sarujuk ngedohi dollar: Gawe dinar emas utawa barter emas kanggo gantine (hal. 8), Febru Diansyah dudu jubir KPK meneh: Ditampik dadi penyidik awit wis kadung terkenal (hal. 10), Sinau seko negara Singapore: Taun 2020 tilang elektronik dicake ing Surabaya (hal. 12), DR. Wadi, dokter pribumi sepisanan: akeh lelabuhane marang bangsa nanging sithik tinulis sejarah (hal. 14), Olahan seko enthung johar: Njijiki ning mirasa lan sugih protein (hal. 17), Museum pendidikan Surabaya: Kanggo njangkepi koleksi kepeksa luru tekan Jogjakarta (hal. 18), Desa Egrang Ledokombo, Jember: Desa dadi regeng merga dolanan egrang (hal. 20), Gizi sehat kanggo adiyuswa (hal. 41), Ngisis wayang kulit ing Kraton Surakarta (Hal. 44).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.