Dalam edisi kali ini menampilkan beberapa artikel diantaranya: Telung sasi awal 2021 nemtokake arah pandemi (hal. 4), Wayang golek Tulungagung: Nanggap wayang golek kanggo keslametan (hal. 6), Risma kunjungan kerja ing Mojokerto : Ngendhangi yayasan Mojopahit lan RS kusta (hal. 8), Pemerentah mbubarake FPI ganti jeneng “jerohane” panggah, tetep dilarang (hal. 10), FPI ora mung kaijenan (hal. 12), FPI ora mung kaijenan (hal. 12), Yin yoga ngarah raga sing ringkih (hal. 13), Patung Kartini dadi identitase kutha Jepara (hal. 14), Abraham Dyllon Winata: Kepingin ngembangake wisata edukasi alam (hal. 17), Usaha brmabang goring ngiras nulung para (hal. 18), Mangan ing warung apung Rawa Jombor Permai (hal. 20), Ngincipi warung sidat ing swasana padesan (hal. 25), Rekrutmen sayuta guru PPK nyukupi kekurangan pendidik (hal. 26), Prabu Pandhu Pagola Manik: Gareng males ukum marang gustine , Arjuna (hal. 33), Beser ing wayah bengi (hal. 41), Bathik Jeruk Pamelo nyengkutung desa wisata (hal. 42), Jajan tradisional diwungkusi godhong gedang (hal. 43), Bakul tahu ing Blitar pilih ora mundhak Rega (hal. 44), Legenda Robin Hood Van Tambak Oso (2): Sarip ing  tokoh fiksi utawa nyata ana? (hal. 46).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ?
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.