Majalah mingguan berbahasa jawa pada edisi kali ini menampilkan beberapa artikel diantaranya:  Taun ngarep diramal luwih becik (hal. 4), Suling minangka sarana olah rasa (hal. 6), Nadur pari ing mangsa pandemi: Tetep ngecakke adat lan pranatan mangsa (hal. 8), Kagungan werna tumrap kasarasan: Warna dadi sarana mranata dhiri (hal. 10), 20 Tahun mbah yatimah lola, ra ona sik ngrumat (hal. 12), Solichin entek gelar doktor HC: Tresno wayang nganti entuk gelar doktor (hal. 13), Situs Jebuk ing perenge Wilis : Bukti kuwat Majapahit in Tulungagung (hal. 14), Pemksb Mojokerto nganthongi predikat kabupaten paling inovatif (hal. 17), Dolan Menyang Bogor: Kutha wisata sugih museum dan kuliner (hal. 18), Sega jagung instant ngangkat ajining jagung (hal. 20), Aja ngremehke wong miskin (hal. 24), Y3SS Bojonegoro dolan menyang kantor JB (hal. 25), Angely, kades penyanyi dangdut ora grogi senajan sepisan main film (hal. 26), Bali wurung panen marga aturan wajib tes anti gen(hal. 44),  Dinosaurus apu-apus kanggo Promosi pariwisata (hal. 46).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.