Ragam informasi tersaji pada edisi kali ini. Menag Fachrul Razi kesengsem: becike FPI mbacut apa digawe kukut? (hal. 4). Jembatan lengkung LRT rancangane Arvilla: or arep dipatenake, dijiplak ya ben (hal. 6). Mas menteri arep ngilangi ujian nasional: tetep ana penilaian siswa, ning luwih luwes (hal. 8). Mojospekta: pagelaran sepasar ing kutha Mojokerto (hal. 10). Sate kopok kuliner asli Ponorogo: jenenge njijiki, ning rasane ngangeni (hal. 12). Tren konten ing medsos internet: mburu viral, nglirwakake rasa kamanungsan (hal. 13). Empu milenial, Ika Arista: wanita uga bisa makarya mbabar tosan aji (hal. 14). Upaya Banyuwangi njurung pariwisata: mlayu nembus alas purwo ngrasakake kaendahan alam (hal. 18). Perajin wayang sing nyoba lestari: kulit larang, gawe wayang saka plastik (hal. 20). Merti bumi ing Situs Menggung: sayur ares tanpa uyah, ora kena kelalen (hal. 25). Pura Taman Ayun Mengwi lan Ulu Watu: wanita nggarapsari ora kena mlebu (hal. 26). Standar pelayanan publik paling apik: Bupati Madiun nampa penghargaan ombudsman (hal. 38). Sangitan kanggo gangguan ginjel lan abuh (hal. 41). Angkie Yudistia: tunarungu sing dipilih dadi staf khusus (hal. 42). Museum sejarah purbakala Pleret: nyimpen maneka koleksi saka jaman Mataram Islam (hal. 44).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.