Jaya Baya, No. 13, Minggu IV Nopember 2022

Edisi kali ini memuat beragam informasi. Masjid anyar Kutha Solo: tandha rakete memitran Jokowi lan Presiden MBZ (hal. 4). Ngagungake Majapahit ing ambalwarsane ka-729 (hal. 6). Slametan nglungsur dalan: kanggo “madhangi” dalan sing wingit (hal. 8). Janaka Yasan HB I: murcane misterius baline uga misterius (hal. 10). Usul gelar pahlawan 10 tahun mandheg (hal. 13). Rumah makan Padang laire ing tanah Jawa (hal. 14). Parade Surabaya juang siap dadi even nasional (hal. 17). Nandur sawo kecik ngajab tembe becik (hal. 18). Nglestarekake banyu saka alas pring (hal. 20). Bal-balan tunanetra: ora gelem pasrah marang kahanan (hal. 26). Pratalamaryam: anake Dasamuka bisa ambles bumi (hal. 33). Sulistyowati: Kades Sambangan cancut ngleluri budaya (hal. 42). Gawe jajan pasar (hal. 43). Banyu ngombe kemasan ngowahi tatacara sosial (hal. 44). Endahe segara lor ing Pantai Karang Jahe (hal. 46). Yepo Hadi Purwanto: dadi wasit akeh banget godhane (hal. 47).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ?
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.