Dalam edisi kali ini majalah mingguan berbahasa Jaya Baya mengulas tentang berbagai artikel diantaranya: Mundhak sethithik waton padha krasane(hal. 4), Klub Harley Davidson wis wayahe ditertibke (hal. 6), Dadi youtuber anyaran ing mangsa pandemi (hal. 8), Pekan budaya nasional 2020 (1): Sius warisan Indonesia sing oleh pengakuan Unesco (hal. 10), Gawe wayang fiber ngiras nyuda uwuh (hal. 12), Dawet goreng kaligesing dodolan mung dino pasaran (hal. 13), Pelopor wayang climen cedhak karo milineal (hal. 14), Menyang Surabaya wis rada aman 95 kelurahan Nol Kasus Covid-19 (hal. 17), Piwulang luhur Mangku Negaran IV Lumantar Sastra Sanepan (hal. 18), Wayang gegambaran Lumpampahing gesang (hal. 20), Papanwisata wis ngecakakr proks (hal.25), Ngepasi wage jamasan Kyai Bonto mundur sedino (hal. 26), Asfinawati, Dosen lan pengacara: Seneng menehi bantuan hukum marang wong cilik (Hal. 42), Asesmen nasional ora nemtokake kelulusan (hal. 44), Sagu bisa mikuati ketahanan pangan (hal. 46).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.