Dalam edisi kali ini majalah mingguan Jaya Baya mengulas tentang berbagai artikel diantaranya: Ora ana pertandingan ing RT-RW pitulasan kurang greget bakul gendera ora payu (hal. 4), Kanggo ngundhakake daya beli rakyat presiden Jokowi dhemen nggeganjar saben dina (hal. 6), Pilih resepsi Drive Thru utawa Live Streaming (hal. 8), Sawise entuk pengakon UNESCO pencak silat tansaya nembus Hollywood (hal. 10), Sastrawan Bantul tampil virtual maca karyane (hal. 12), Seni nuthuk lesung sing wiwit lingsir (hal. 13), Unair presentasi obat Covid-19 marang BPOM (hal. 17), Wedhang rondhe mbah Paiyem dadi kareamane pak Harto (hal. 18), Mbangun kasadaran pribadi gawe rahayuning jagat (hal. 20). Jatim kudu mardika saka Covid-19 (hal. 25), Pro kontra lomba menek pucang: Tontonan jaman kolonial diadopsi kanggo agustusan (hal. 26).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.