Djaka Lodang edisi kali ini memuat beragam informasi. Revolusi Jamban: ngilangi BABS iku ora gampang (hal. 5). Patemon APEC ing Papua Nugini: perang dagang AS-China ora mendha (hal. 6). Panduan Peliputan lan Warta Ora Sensitif (hal. 7). Bioteknologi lan Obat Impor (hal. 11). ‘Permadani’ Magelang: pawiyatan panatacara lan pamedhar sabda (hal. 26). Yati Pesek: terus nglestarekake kesenian tradisional (hal. 30). Wayang Klithik Koleksi Weltmuseum Yen Nyilih Kudu Ninggal Dhuwit Rp 15 Milyar (hal. 40). Merti Dhususn Cemoroharjo: ngarak gunungan wulu wetu (hal. 46).



 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ??
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.