Djaka Lodang, No. 03,19 Juni 2021

Majalah ini terdiri dari beberapa artikel. Aliran Kepercayaan isih Keglingsir Senajan Negara Resmi Ngakoni (hal.5),  Atheisme Saya Ngrembaka (hal.6), Kudu Bombong Apa Isin? (hal.7), Idul Fitri: Sambang-Sambung-Sumbang (hal.8), Pakeliran Minangka Tontonan (hal.9), Kanjeng Mas Ayu Luwy Utami, S.IP Pengin Nyithak Kaum Milenial Tresna Budaya (hal.10-11), Wisata Sejarah benteng Pendhem: Benteng Pendhem ing Purworejo Tetinggalaning Jaman Jepang (hal14-15), Kareben Kendhil ora Ngglimpang (hal.16), Kawicaksananan Ngenani Rokok (hal.17), Upacara Penganten Tatacara Kejawen (hal.20), Alat Rapid Test Illegal (hal.32), Kaiman (hal.33), ‘Entah??? Donga lan Pitakonan Seniman Borobudur (hal.35), Watu Jagal: Seksi Bisu Rakyat Plataran Banyurejo Tempel, Sleman, DIY (hal.38-39), Cathetan Grahana Paling Tuwa: Nalika Srengenge ing Dhuwur Gaboon, Wulan ing Nduwur Ayalon (hal.40-41), Perpustakaan Kelurahan benyurejo Tempel Sleman Prestasi ing Mangsa Pandemi (hal.42-43), Napak Tilas Sujarah Eks Ibukota Kulonprogo (hal,44), Temon Watu Prasasti Aksara Jawa Kuna (hal.45), Pesisir Cangkring  Wisata Pesisir ing Poncosari (hal.46).

 
Open chat
1
Ada Yang Bisa Kami Bantu ?
Kami Siap Membantu Anda. Sampaikan pertanyaan, saran, dan kritik kepada kami.